Cartofi noi la cuptor

de T I M E A in Mancaruri de legume, 23 Iun 2012 | 9122 vizualizari

 

Am mai zis eu ca atunci cand e vorba de cartofi, avem foarte multe variante de ai gati.
Am scris deja multe retete cu cartofi si inca o sa mai am foarte multe de adaugat.
Iar ce adaug acum e ceva super, super simplu, doar niste cartofi aruncati in tava :) ....

 

INGREDIENTE

  • avem nevoie doar de cartofi noi, cam cati vrem noi sa gatim :)
  • sare
  • piper
  • si putin ulei pentru uns tava.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la cuptor:

Asadar punem cartofii in apa si dam jos pielea aceea subtire cu un cutit.

Taiem cartofii in doua, ii asezam in tava unsa cu putin ulei, presaram sare si piper si gata.

Dam la cuptor la 180-185 grade timp de 30-40 min, pana se rumenesc usor deasupra.

Putem servi langa orice friptura, gratar, sau doar asa alaturi de o salata racoroasa de vara.

Se pot pune si ierburi peste cartofi dar eu i-am facut doar simpli pt ca i-am servit cu carne pui care avea deja multe ierburi in sos :).

Pofta buna va doresc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu ierburi aromatice si sos alb